28.08.2012

Waiting...!

 Landhandleriet er jo blitt trukket ut som en av nå 5 finalister i konkuransen Norges Vakreste hjem.
Karlotte og co har fått utrolig mye hyggelig respons den siste uken, særlig etter at huset deres var på God Morgen Norge. 
Mange har ikke fått det med seg og sliter med å finne det på nett. Her kommer derfor en link til hvor du kan se det på nett. Trykk HER, så kommer du rett til klippet og kan lese reportasjen fra Tv2. 
 Ellers er det veldig hyggelig med alle dere som har stemt på oss, det setter vi veldig pris på. Flere har slitt med å finne siden hvor dere kan stemme også, men om du trykker HER skal du komme til riktig sted:-)
 Stua - FØR OG ETTER! 

Alle bilder i dag er fra Tv2- litt moromt å se før og etterbildene..!

1000 takk for fine ord om utekjøkkenet, veldig hyggelig! Med ønske om en fin fin tirsdagskveld, klem fra Karlotte.  PS: Fr Karlotte er omsider å finne på Instagram som karlotteshjem!

27.08.2012

Outdoor kitchen!

Det har vært klart et par uker, men Karlotte har ikke helt funnet tiden til å fotografere og blogge. Mye innkjøp på jobben om dagen, og en spennende omgjøringsprosess med selve butikklokalet har tatt mye tid. Lokførern har vært både flink og flittig og bygd et utekjøkken, akkurat slik Karlotte ønsket seg - det er handymannen sin det!!

Deilig, ekstra dyp benkeplate i fiberbettong, varmt og kaldtvann i umiddelbar nærhet, en stor grill og en ekstern kokeplate gjør at familien Glum håper å kunne tilbringe mye tid ute på plattingen i loungen, eller rundt langbordet - kanskje neste år da, denne sessongen ser ut til å ha gått litt i fra dem, men det kommer da en ny vår...!
Karlotte er fortsatt forelsket i sort og IN LOVE med Bloom sin kullsorte voksfarge. Hun har ikke lest noe sted om den tåler utendørsbruk, men det vil tiden vise...!
Velkommen til alle nye følgere, stor stas - og tusen takk for alle gratulasjoner og fine ord om Landhandleriet!! Vi venter spent på resultatet av konkuransen og krysser fingrene;-)

Fin mandag og en god uke ønskes, klem fra Karlotte.

22.08.2012

One of five!!


God onsdag! I Landhandleriet startet dagen ganske så surrealistisk i går - med avsløring om at Landhandleriet er den første av 5 finalister som går videre i konkuransen Norges Vakreste Hjem.
Selv om det var rart å se og høre seg selv på tv synes vi det var morsomt at de hadde fått med så mye av historien og før/etter bilder. Det viser litt av den enorme jobben vi har gjort! Undertegnene er nede for telling og er syk og svak (sympatifisking!!), men måtte bare lage et kjapt innlegg - ikke hver dag det skjer så store ting:-)

Om du vil gi din stemme til oss kan du gjøre det ved å trykke HER!

Tusen takk for alle gratulasjoner og fine ord på både bloggen, FB og instagram (karlotteshjem) - det setter vi utrolig stor pris på!! Ønsker deg som er innom en fin fin dag:-)

Klem fra Karlotte

20.08.2012

A weekend of LOVE!

"The weekend of LOVE" ble startet med et bloggtreff i regi av 
NIB og Tekstileriet hvor temaet var ELSKE tekstil! 

Det er lenge siden denne tobarnsmora har tatt seg en skikkelig "todagers", men i helga skjedde det... Det startet på fredag med bloggtreff på Ikeas Teksteleriet på Grünerløkka i Oslo. Med fin, fint reisefølge, et deilig knippe fantastiske bloggere- og for ikke å glemme: Åpenbar, med en deilig avkjølt rosèvin...need I say more?!! At vi rakk å ta turen innom Fridays for å ta noen avsluttende drinker før hjemreise gjorde vel ikke akkurat underverker for lørdagsformen...!

Klar for bloggtreff med de fineste bloggerne, og NIb-jentene! 
Litt utpå kvelden...med fantastisk hyggelige An Magritt!! 
Lørdag var det nytt hyggelig lag i form av byllupsfest for fineste vennene Silje og Geir!! 
Partylek - smådårlig bildekvalitet med I phone, småbrisen E, i Silje;-) 

Lokfører`n var forlover og det ble et lystig lag som for enkelte pågikk til 6.30 på morgenkvisten! (Karlotte holdt ut til 5.30 - ny rekord for A-mennesket!)

Pålagt krav om hodeplagg...Lokfører`n slipper stort sett ikke ut av
Landhandleriet i cowboy-hatt...ei heller Karlotte i "Mette Marit-hårbøyle...!!
I går hadde Karlotte og Lokfører`n 6 års bryllupsdag. For første gang siden bryllupet ble brudekjolen tatt fram og prøvd igjen! Lillekarlotten hadde snakket så mye om den og MÅTTE bare få prøve den... At den var litt for stor gjorde absolutt ingen ting! 
Dette ble et blogginnlegg med lite interiør og mye fest!! Men det kommer seg nok utover uka. Gave & Interiørmessen står på tapetet, mye jobbing- men veldig gøy!! Ellers kommer det muligens en interiørrellatert avsløring i morgen...!!

Fineste uke ønskes, klem fra Karlotte.

08.08.2012

Summer colors in the Lounge!

Da var det et lite livstegn igjen fra Karlottes hjem! Karlotte selv har vært litt busy med jobb i det siste- i ferietiden må man tre ekstra til, men hyggelig å jobbe litt i buikken også:-) I siste liten slenger hun seg med på de fine NIB-jentene sin utdfordring denne måneden- TEKSTILER.
Var ikke så vanskelig å velge denne gangen. Den nye loungesofaen måtte det bli. Selv om Karlotte & co ikke har mye farger på hverken interiør eller tekstiler innendørs er de veldig fornøyd med fargepaletten i loungen.
Ikke for å skryte av seg selv, men Karlotte synes det ble så lekre farger mot hverandre, den skarpe rosa mot korall, en mønstret som tar igjen noen av fargene- for ikke å glemme den syrlige gulfargen som bare popper! Det grønne trekket demper det hele og mest fornøyd av alt er Karlotte & co med den flotte kontrasten den sorte bakveggen gir- et helt anderledes inntrykk enn mot den hvite veggen. Karlotte er

  IN LOVE WITH BLACK!!!  
Det ble et lite "uteplass-teaser-innlegg i dag" Karlotte gikk tom for beis, derfor mangler de store oversiktsbildene, men mye har skjedd!! Spisebordet er egentlig ferdig - må bare etterhvert få seg et mer optimalt understell, og utekjøkkenet tror Karlotte blir superbra. All kred og ære til Lokfører`n der altså for kreative løsninger og for den superfine fiberbetong-benkeplaten som ble støpt i dag!!!

Ønsker deg som er innom en fortsatt fin uke- og sommer, for den kan vel ikke være over enda?!!

Klem fra Karlotte.